Prednosti - Blagajne.eu
13396
page,page-id-13396,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Blagajne, prilagojene za trgovine in storitve.

Poenostavite si delo z našimi blagajnami. Orodje ponuja celostno rešitev za nadzor poslovanja. Funkcionalna mobilna aplikacija pa omogoča dostop do podatkov v realnem času, kjerkoli že ste.

Enostavna uporaba

Vaš POS sistem mora biti enostaven za nastavitev in uporabo. Usposabljanje blagajničark in managerjev naj ne bi vzelo več kot nekaj minut. Pazite, da je upravljanje zalog direktno in brez večjega truda. POS sistem, ki je zahteven za priučitev in uporabo bo znižal zadovoljstvo zaposlenih in kratil njihov čas.

enostavna-uporaba
skrbimo-za-stranke

Skrbimo za stranke

Ko potrebujete asistenco strokovnjaka, jo morate vedno prejeti. Čeprav je naš sistem izredno izpopolnjen, se bo morda še vedno zgodilo, da boste potrebovali pomoč pri reševanju nepričakovanih problemov. V takšnih situacijah je seveda nujno, da dobite odgovor takoj,  zato se pred nakupom prepričajte, da so tovrstne asistence ažurne in vključene v ceno.

Plačevanje po zmerni ceni

Pred leti so bile cene postavitve sistemov izjemno visoke, kar je preprečevalo manjšim podjetjem, da bi pričeli z njihovo uporabo. Današnje rešitve so blagajniške sisteme naredile dostopne, vendar se še večkrat veliki stroški skrivajo v malenkostih. Prepričajte se, da ima izbrani sistem, ki ga izberete, enostavno mesečno plačevanje brez dolgoročnih obveznosti ali stroškov odpovedi.

placevanje-po-zmerni-ceni
do-podatkov-kjerkoli

Do podatkov kjerkoli in kadarkoli

Tradicionalni POS sistemi, ki zahtevajo vodenje s statičnega terminala v prodajalni, niso preveč uporabni, če ste doma, na potovanju ali kjekoli drugje kot v trgovini. Oblačna storitev POS sistemov pomeni, da lahko do podatkov dostopate s katerega koli brskalnika, četudi ste na drugem koncu sveta. Najbolj napredne aplikacije vam omogočajo tudi aplikacije za mobilne telefone, s pomočjo katerih lahko poročila o prodaji in poslovanju spremljate v realnem času.

Varnost podatkov

Varnost podatkov je eden izmed prvih faktorjev, ki jih morate najprej upoštevati pri izbiri. Glede na trend povečevanja vdorov v zasebne podatke, je aspekt pomembnejši kot kadarkoli prej.
Eden izmed načinov za zagotavljanje varnosti je enkriptiranje kreditnih kartic. Varnost pa zagotavlja tudi oblačna storitev, saj so bili osebni računalniki veliko bolj ranljivi za vdor neželenih virusov.

varnost-podatkov
Potrebujete več informacij?
Pokličite nas na telefon 041 423 684